Ford Shelby GT500 Forum banner
21 - 40 of 141 Posts
Kilka świetnie wyglądających nadwozi Fox w tym wątku. To mój pierwszy Mustang. Jest to '83, które kupiłem w '88. T-topy były odjazdowe, prawdopodobnie nie to samo bez posiadania mopa do powiewania na wietrze.

1988 Mustang GT - T-topy, obecnie ma 35 000 oryginalnych mil. Był mojego teścia, ale po jego śmierci stał w garażu mojego szwagra przez lata. Moi chłopcy i ja w końcu go dostaliśmy i sprawiliśmy, że znowu jeździ! To był dla nas świetny mały projekt!

Modyfikacja zawieszenia z 1991 r. View attachment 341583
Wielki kryzys Sharpie z 1991 roku.

Mam nadzieję, że dali ci rabat za zamówienie hurtowe.

Przeprowadziłem się do USA w 88 roku. Zakochałem się w Mustangach, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem GT tej generacji.

Discussion starter · #29 ·
Image

Discussion starter · #30 ·
Boom chicky laka!

Trochę się spóźniłem na imprezę, ale oto moje poprzednie 3. Oryginalne zdjęcia są na starym filmie fotograficznym. To identyczne samochody do tych, które miałem i które znalazłem w wyszukiwaniu obrazów. Moje też były takie czyste.

84 Notch, 89 LS 5.0 vert, 91 GT vert

View attachment 341567
Ten czerwony notchback..........
Image

Discussion starter · #32 ·
Image

Chora rysa w warsztacie ostatnim razem, gdy sprawdzałem mój samochód (który psuje ostatnie zdjęcie) - To jest single turbo sbf roll racer.

Ten czerwony notchback..........
View attachment 341896
Tak, schrzaniłem, pozwalając mu odejść. Ma 5.0 i T5 trans z '93, więc bez problemu jeździłby autostradą z tym T5. Skończyło się na tym, że wymieniłem go na tego C10.
Image

A potem wymieniłem to na tego Nova SS

Image

1979 Mustang Ghia Turbo, VIN # 00001... Mam go już prawie 30 lat.

Właśnie zobaczyłem ten wątek. Mój 89 z 12 650 oryginalnymi milami!
Image

21 - 40 of 141 Posts