Ford Shelby GT500 Forum banner

Wszystko o Mustangach z nadwoziem Fox z lat 79-93!

1 reading
14K views 140 replies 29 participants last post by  Ford Fest  
#1 · (Edited)
Ten wątek dotyczy modeli Mustangów Fox Body z lat 79-93! Wielu naszych członków miało lub wciąż ma te niesamowite samochody! Niezależnie od tego, czy jest to samochód, który kiedyś posiadałeś, samochód, który wciąż posiadasz, samochód, który widziałeś na wystawie samochodowej, czy po prostu ładny Fox, którego widziałeś w Internecie, pokaż je nam TUTAJ!

Rozpocznę tę imprezę od samochodu Pace Car o numerze seryjnym #0001. Był to samochód medialny Forda, używany do promowania nowego modelu Fox Body w 1979 roku. Należał do tej samej kobiety przez 44 lata, dopóki nie sprzedała go mnie.

Proszę, dołącz do zabawy i dodaj zdjęcie!

Edycja: ten wątek rozpoczął się jako Fox Friday… wątek ze zdjęciami. Został teraz zmieniony na wszystko, co dotyczy Mustanga Fox Body z lat 79-93! Masz zdjęcia, projekty, filmy lub cokolwiek innego związanego z Foxem, podziel się tym tutaj!

#3 ·
Steve Martin Foxes GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY

Image

Clampettowie przeprowadzają się do Teksasu

Image

Kilku kumpli w ich Capri, mój syn z SVO i mój "shitbox droptop"

Image

Zabieram czerwony samochód i SVO do CO do mojego syna

Image

Około rok później

Image

#8 ·
Image

#10 ·
Mój komputer PC cierpliwie czeka na swoją transformację resto mod. Wciąż zbieram części i mam kilka innych rzeczy przed tym projektem.
Image

„Nowy silnik Trinity” zastępujący 302 pod maską

Image

#13 · (Edited by Moderator)
Trochę się spóźniłem na imprezę, ale oto moje poprzednie 3. Oryginalne zdjęcia są na starym filmie fotograficznym. To identyczne samochody do tych, które miałem i które znalazłem w wyszukiwarce obrazów. Moje też były wszystkie takie czyste.

#31 ·
Trochę się spóźniłem na imprezę, ale oto moje poprzednie 3. Oryginalne zdjęcia są na starym filmie fotograficznym. To identyczne samochody do tych, które miałem i które znalazłem w wyszukiwaniu obrazów. Moje też były takie czyste.

84 Notch, 89 LS 5.0 vert, 91 GT vert

View attachment 341567
Ten czerwony notchback..........
Image

#24 · (Edited)
Modyfikacja zawieszenia z 1991 r. View attachment 341583
Wielki kryzys Sharpie z 1991 roku.

Mam nadzieję, że dali ci rabat za zamówienie hurtowe.

Przeprowadziłem się do USA w 88 roku. Zakochałem się w Mustangach, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem GT tej generacji.

#20 ·
Mój 93 Cobra z przebiegiem 12 tysięcy mil z oryginalnymi oponami z 1992 roku:

#33 ·
#22 ·
Kilka świetnie wyglądających nadwozi Fox w tym wątku. To mój pierwszy Mustang. Jest to '83, które kupiłem w '88. T-topy były odjazdowe, prawdopodobnie nie to samo bez posiadania mopa do powiewania na wietrze.

#23 ·
1988 Mustang GT - T-topy, obecnie ma 35 000 oryginalnych mil. Był mojego teścia, ale po jego śmierci stał w garażu mojego szwagra przez lata. Moi chłopcy i ja w końcu go dostaliśmy i sprawiliśmy, że znowu jeździ! To był dla nas świetny mały projekt!

#29 ·
Image