Ford Shelby GT500 Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
2014 PP/TP W/R
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello everyone. I recently installed a backup camera on my 14’ GT500. Now I have low surging idle when I tap the pedal, I have the orange wrench in the dash as well and also constant beep from the engine bay.
 

·
Moderator/Admin Dude!
2020 CFTP Red! 2011 Kona Blue
Joined
·
37,090 Posts
Hello everyone. I recently installed a backup camera on my 14’ GT500. Now I have low surging idle when I tap the pedal, I have the orange wrench in the dash as well and also constant beep from the engine bay.
Where did you get your power sources from? Wondering if you created a short.
 

·
Registered
2014 PP/TP W/R
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Where did you get your power sources from? Wondering if you created a short.
Installed a lockpick so it’s coming off of the harness.
 

·
Moderator/Admin Dude!
2020 CFTP Red! 2011 Kona Blue
Joined
·
37,090 Posts
Installed a lockpick so it’s coming off of the harness.
Haven’t messed with that so can’t help… sorry.

When I wired my dash cam in my 2020, I tapped into two power leads. One was a constant on and the other was a switched source. Both were inside the passenger side fuse panel.
 
  • Like
Reactions: tFlash21

·
Registered
2014 PP/TP W/R
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Haven’t messed with that so can’t help… sorry.

When I wired my dash cam in my 2020, I tapped into two power leads. One was a constant on and the other was a switched source. Both were inside the passenger side fuse panel.
if I re wire I will definitely look into that method
 
  • Like
Reactions: Goose17
1 - 5 of 5 Posts
Top